قالب وبلاگ


کوی مهندسین
 
نويسندگان
آخرين مطالب

۶ گام به سوی داشتن ابروهای زیبا

گام اول:همیشه ابروها را به سوی بالا شانه کرده و مرتب کنید تا به طورطبیعی به شکلی قوس دار در بیایند.

گام دوم : مراقب شکل ابرو باشید. ابروها باید از بالای مجرای اشکی شروع و در بالاترین نقطه پشت چشم تیز شده و در گوشه بیرونی چشم پایان یابند. بسیاری از خانم ها اشتباه کرده و مو های این قسمت از ابروها را بر می دارند ولی این کار باعث می شود که ابروها اریب شده و شما همیشه به نظر عصبانی و اخمو بیایید.

گام سوم :پوست خود را آماده نمایید. یک تکه پنبه را به تقویت کننده یا منقبض کننده پوست آغشته کرده و به روی ابروها بمالید.

گام چهارم: یک مداد را روی خط خارجی ابرو نگه داشته و ببینید در کجا نقطه اوج ابرو واقع می شود . از نقطه کمان ابرو تا انتهای آن ، ابروی شما باید یا صاف و یا کمی قوس دار برداشته شود. البته این قسمت بستگی به سلیقه خود شما دارد.

گام پنجم: موچین را با زاویه ۴۵ درجه نگه داشته و سپس موهای زیر خط ابروها را بردارید. ابروها را در جهت رشد موها بیرون بکشید. سعی کنید از فرم طبیعی ابروی خود تبعیت نمایید نه از تمایلات خود زیرا ابروهای شما در فرم طبیعی زیباتر هستند.

گام ششم:نواحی کم پشت ابرو که خالی به نظر می رسد را با یک مداد تیزشده ابرو پر کنید. مداد را خیلی کم رنگ و سطحی بر روی ابرو بکشید با حرکات سریع روی موهای ابرو حرکت دهید. پودر ابرو ظاهری طبیعی تر به ابروهای شما می دهد. با استفاده از برس ابرو پودرهای روی ابرو را پاک کنید. اگر در کار برداشتن ابرو بی تجربه هستید از ژل های رنگی ابرو نیز می توانید استفاده کنید. روی ابروها را با این ژل با حرکات بالا و پایین بپوشانید. ژلهای اضافی را از روی ابرو پاک کنید و به ابروها شکل دلخواه را بدهید و بگذارید تا خشک شوند.



 

 


موضوعات مرتبط:
[ جمعه 18 مرداد 1390 ] [ 15:1 ] [ admin ]

۲۰ تـوصـیـه جالب که غذای شما را خوش طعم تر می کند

 

بهترین آشپز دنیا هم که باشید، وقتی اسم میهمان و میهمانی شام بیاید، دست و پایتان را گم می کنید و استرس می گیرید که حالا چه کار کنم ...

و چطوری غذا درست کنم که باب میل میهمان ها باشد و چه جوری هنر آشپزی ام را به رخ همه بکشم؟! حتما شما هم «نیکول کیدمن» هنرپیشه معروف هالیوود را می شناسید و شاید فکر کنید او آنقدر شهرت دارد و مشغول است که اصلا وقتی برای آشپزی ندارد اما بهتر است بدانید اینطور نیست! خانم کیدمن دوست دارد تا حد امکان خودش آشپزی کند و غذاهای خانگی را به غذاهای محل کار یا رستوران ترجیح می دهد. او هر وقت بیکار می شود، سری به سایت های آشپزی می زند تا با جدیدترین و سالم ترین روش های پخت آشنا شود. ما هم قصد داریم در این مقاله، چند روش ساده اما کاربردی را برای خوش طعم کردن غذاها به شما آموزش بدهیم.

 

 ۹ توصیه برای خوش طعم کردن گوشت

۱) برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

۲) بهتر است گوشت قرمزی را که می خواهید کباب کنید، از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.

۳) گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

۴) برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

۵) ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی است.

۶) اگر می خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی دهد.

۷) ساقه کرفس و فلفل دلمه ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می دهند.

۸) می توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.

۹) حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هریک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!

 

 ۷ توصیه برای خوش طعم کردن سبزی ها

۱) بهتر است برخی از سبزی ها مانند هویج، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلا نپزید. چون این سبزی ها به صورت خام خوشمزه تر هستند. شما می توانید آنها را قطعه قطعه و با کمی آبلیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان تر شود.

۲) هیچ طعم دهنده ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمی تواند سبزی های شما را خوش طعم کند. افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی های پخته هم می تواند طعم فوق العاده ای به آنها ببخشد.

۳) هرگز به سبزی هایی که قرار است پخته شوند، آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آنها می شود. شما می توانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی ها اضافه کنید.

برای اینکه ویتامین ها، شکل و بافت سبزی ها از دست نروند و بی طعم نشوند، بهتر است به جای آب?پز کردن یا جوشاندن آنها، از روش بخارپز استفاده کنید.

۴) ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می تواند طعم این سبزی ها را بسیار مطلوب تر کند.

۵) اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب زمینی پخته شده، طعم فوق العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می دهد.

۶) پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش طعم شدن این سبزی ها می شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود!

 

 ۵ توصیه برای خوش طعم کردن برنج

۱) اگر می خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش طعم می شود و هم رنگ نمی گیرد.

۲) بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.

۳) همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می تواند طعم بهتری به آن بدهد. اگر می خواهید ته چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

۴) اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتما داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش طعم تری را جلوی میهمان های تان بگذارید.

 

 


موضوعات مرتبط: اطلاعات عمومی
[ جمعه 17 مرداد 1390 ] [ 14:54 ] [ admin ]

دانلود کتاب آشپزی بدون گوشت

دانلود 


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 14 مرداد 1390 ] [ 14:51 ] [ admin ]

کتاب معرفی چارچوب فرایند تولید سیستم های نرم افزاری 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 13 مرداد 1390 ] [ 14:49 ] [ admin ]

کتاب از تولد تا سه ماهگی نوزادان 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 12 مرداد 1390 ] [ 14:48 ] [ admin ]

 رمان الهه ناز - جلد اول 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 10 مرداد 1390 ] [ 14:45 ] [ admin ]

کتاب آشنایی با بیماری افسردگی 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 9 مرداد 1390 ] [ 14:44 ] [ admin ]

کتاب قوانین حقوقی ازدواج 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 8 مرداد 1390 ] [ 14:40 ] [ admin ]

کتاب مهندسی موتورهای جستجو 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 7 مرداد 1390 ] [ 14:38 ] [ admin ]

کتاب آموزش فلش ام ایکس

دانلود 


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ جمعه 6 مرداد 1390 ] [ 14:35 ] [ admin ]

دانلود کتاب راهنمای ساده زبان پاسکال 

دانلود


موضوعات مرتبط: دانلود انواع کتاب های مفیدpdf
[ دو شنبه 1 مرداد 1390 ] [ 16:5 ] [ admin ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ خوش آمدید

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 15
بازدید کل : 727951
تعداد مطالب : 374
تعداد نظرات : 227
تعداد آنلاین : 1

Alternative content